Voor wie ik werk(te)

Yolanda Wouters, Manager Corporate Marketing & Communicatie bij Monuta:

“Susan werkt regelmatig op interimbasis bij Monuta. Ze voert projecten uit op het gebied van interne communicatie, externe communicatie en enkele marketingprojecten. Ik heb Susan leren kennen als een dame die breed inzetbaar is en zich gemakkelijk aanpast aan de organisatie en het team. Ze vindt snel haar weg en pakt de werkzaamheden vlot en adequaat op.”

Marije van Sichem, Afdelingsmanager Interne Communicatie bij VGZ:

“Susan denkt met de klant mee en komt regelmatig met voorstellen tot verbetering. Ze is praktisch ingesteld en werkt lekker snel. Susan houdt zich aan afspraken en bereikt veel en goede resultaten.”

Thea Wassink, Manager Communicatie en Woordvoering bij Sensire:

“Met haar enthousiaste en vriendelijke houding weet Susan proactief te reageren op de taken die moeten worden opgepakt. Hierbij is ze behulpzaam, denkt ze mee en luistert ze goed naar wat de wensen van de klant zijn. Ze houdt het doel goed voor ogen en dat maakt haar zeer resultaatgericht.”

Benno Schildkamp, Directeur bij Food Connect Maaltijdservice:

“Behalve dat Susan zelf erg creatief is, luistert ze goed naar de wens van haar klant, en vertaalt dit helder en concreet. Is duidelijk in argumentatie en onderbouwing. En door de combinatie met haar vrolijke karakter is het erg plezierig om met haar samen te werken.”