Contact

met Susan Daams

In 2000 startte ik mijn carrière in de marketing- en communicatie. Sinds 2007 heb ik mijn eigen bedrijf en specialiseerde ik mijzelf binnen coaching en communicatie. Daarnaast werk ik als consulent in dienst bij MEE en als vrijwillig buurtbemiddelaar bij Humanitas.

Voor al mijn werkzaamheden geldt hetzelfde uitgangspunt: luisteren naar jouw verhaal. Alleen zo weet ik de best passende manier van begeleiding en/ of ondersteuning in te zetten.

In mijn eigen communicatiebedrijf Susan Daams neem ik interviews af en werk ik teksten uit die worden gebruikt voor online en offline marketing- en communicatiemiddelen. Via coaching bied ik (preventieve) begeleiding aan mensen die vastlopen in hun manier van communiceren en hun gedrag.

Bij MEE Oost werk ik in vast dienstverband als consulent en bied ik cliëntondersteuning aan mensen met een beperking. Ik coach, begeleid, ondersteun, informeer en adviseer over de mogelijkheden binnen zorg en welzijn.

Voor Humanittas zet ik mij in als vrijwillig buurtbemiddelaar. Ik coach en begeleid bij het oplossen van conflicten tussen buren.

Opleidingen en trainingen:

2022: Groepsdynamica (HBO-thuisstudie NHA)
2021: Basisopleiding tot cliëntondersteuner (HaKa Nederland)
2021: Ombuigen lastig gedrag
2021: Sociale Netwerk Versterking (MEE Plus Groep, CRKBO-gecertificeerd)
2021: Introductie Niet Zichtbare Beperking
2020: Omgaan met dementie
2020: Basistraining buurtbemiddeling Humanitas
2020: Begeleide Omgangsregeling (BOR) Humanitas
2019: Cognitieve gedragstherapie (HBO-thuisstudie Sorag Akademie)
2017: Professioneel Coach (Post-HBO TC University)
2012: Mindfulness
2006: Klantgericht en wervend schrijven
2000: Voeding en Marketing (HBO Hanzehogeschool Groningen)